Επισκευή Οθόνης & Touch Screen Xiaomi Redmi Pro 5.5

Κωδικός: 02890
Είναι διαθέσιμο
2 ώρες αναμονή
OEM ανταλλακτικά
Tιμή: 120,00€
Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Περιγραφή

Επισκευή Οθόνης & Touch Screen Xiaomi Redmi Pro 5.5

Αποστολές & Πληρωμές

Καθημερινά αποστολές σε όλη την Ελλάδα με ACS και ΕΛΤΑ Courier.
Οι παραγγελίες ως τις 14:00, θα παραδίδονται στον πελάτη την επόμενη εργάσιμη ημέρα (ή έως 2 εργάσιμες αν πρόκειται για νησιά), υπό την προϋπόθεση να έχει γίνει η εξόφληση. Ενημέρωση μέσω sms ή e-mail για το στάδιο της παραγγελίας. Για περιοχές εντός Αττικής, δυνατή η παράδοση αυθημερόν.
Το κόστος μεταφοράς είναι δωρεάν για αγορά προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 50 ευρώ, καθώς και για όλες τις περιπτώσεις επισκευών. Για αγορές μικρότερης αξίας, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3 ευρώ (εντός Ελλάδας) και κατόπιν συνεννόησης για το εξωτερικό.
Όλα τα προϊόντα ελέγχονται και συσκευάζονται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή τους μεταφορά και να παραδίδονται στον πελάτη χωρίς προβλήματα.

Εγγύηση

Για όλα τα νέα προϊόντα ισχύει η εγγύηση του επίσημου κατασκευαστή.
Για τις επισκευές που πραγματοποιούνται στο fixmobile.gr, παρέχουμε εγγύηση 30 ημερών.
Όλες οι ανακατασκευασμένες και χρησιμοποιημένες συσκευές παρέχονται με γραπτή εγγύηση από την εταιρία μας, η οποία συμπληρώνει τo υπόλοιπο της εγγύησης από τον επίσημο κατασκευαστή.
Όλες οι συσκευές έχουν ελεγχθεί πριν από την παράδοση στον πελάτη με σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ώστε να επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία τμημάτων της συσκευής.
Δεν παρέχουμε εγγύηση σε βλάβη των συστημάτων από νερό, ακόμα και μετά την επισκευή τους από εμάς.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις, η ομάδα του fixmobile.gr είναι στη διάθεσή σας.